• Autós Hírek

Forma-1 Hírek - Újabb botrány kialakulóban?

Miközben az autók orrkialakítása adja az idei szezonban a legtöbb beszédtémát, Jerezben már a McLaren hátsó részén látható megoldásáról is szó esett.

Közúti Hírek - Érvényben marad a szmogriadó tájékoztatási fokozata

A tegnapi mérési adatok alapján továbbra is indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása, a fővárosban nem csökkent jelentősen a szállópor-koncentráció - értesült a HavariaPress. A légszennyezettségi állapotot mérő műszerek ellenőrzött adatai alapján a kisméretű szállópor szintje 6 helyen meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket, 5 mérőponton az egészségügyi határértéket is.

WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Titokzatos Onyx, Huff sikere, távozó vezér

Ahogyan közeledünk a 2014-es szezon rajtjához, úgy érkezik egyre több hír a WTCC világából. Most összegyűjtöttem az elmúlt napok legfontosabb eseményeit, és le is írtam a velük kapcsolatos gondolataimat!

Forma-1 Hírek - Hivatalos: Boullier a McLarenhez igazolt

A McLaren Racing bejelentette, Eric Boullier február 3-tól versenyigazgatóként dolgozik a csapatnál. Eric Boullier az egyik legalkalmasabb vezető egyéniség a Formula-1-ben.

Forma-1 Hírek - Ne higgyünk a pletykáknak Schumacherrel kapcsolatban!

Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere újra közölte, az újságokban megjelent találgatásokat továbbra is figyelmen kívül kell hagyni.

Forma-1 Hírek - A Red Bull a vártnál korábban befejezte programját

A Red Bull műszaki probléma miatt szerdán a tervezettnél korábban befejezte munkáját a jerezi pályán. Az elmúlt négy évben egyéni és konstruktőri bajnoki címet szerző csapatot már az első napon problémák sújtották.

Forma-1 Hírek - Jenson Button volt a leggyorsabb a második tesztnapon

A McLaren pilótája, Jenson Button zárta az élen Jerezben a második szezon előtti tesztnapot, úgy tűnik, hogy a Mercedes motorral szerelt autók előnyben vannak riválisaikkal szemben.

Forma-1 Hírek - Kimi Räikkönen: Várható volt, hogy keveset körözünk

Kimi Räikkönen elmondta, nem lepődött meg azon, hogy nagyon kevés kört teljesítettek a csapatok a szezon előtti teszt első napján.

Közúti Hírek - Roncsba szorult egy ember Zalahápnál

Frontálisan karambolozott kér személyautó Zalahápnál, egy ember súlyosan megsérült, a roncsba szorult - értesült a HavariaPress. Szerdán délelőtt rohant szemből egymásnak két személygépkocsi a 7317-es úton, Zalahápnál.

Közúti Hírek - Ötös karambol a IX. kerületben, Csepelen négy autó tört össze

Négy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze Csepel és a IX. kerület határán, míg a csepeli Weiss Manfréd (Szabadkikötő) úton két karambol történt. A Soroksári úti balesetnek három sérültje van - értesült a HavariaPress. Szerdán kora délelőtt történt a karambolsorozat a IX. kerületben, a Soroksári út és a Weiss Manfréd út találkozásánál.

Forma-1 Hírek - Tíz nappal ezelőtt teljesítette a töréstesztet a Red Bull

A Red Bull 2014-es autója csak tíz nappal ezelőtt teljesítette az FIA töréstesztjét. Habár több csapat intenzív munkát végzett a pályán a szezon előtti első tesztnapon, a tavalyi világbajnok autója távolmaradt a pályától és csak az utolsó pillanatokban gurult ki az aszfaltra.

Kamion Hírek - Tarolt a Navistar „Az év teherautója” díjon Amerikában

Mint minden januárban, idén is összeültek az amerikai teherautó-kereskedők szövetségének (ATD) küldöttei és megválasztották „Az év amerikai teherautóját”.

Rally Liepāja Tesztnap - Klausz Kristóf - Kecskeméti Balázs

Rally Liepāja Tesztnap - Klausz Kristóf - Kecskeméti Balázs
Klausz Kristóf - Kecskeméti Balázs
Renault Clio R3 - KLAUSZ Motorsport
ERC Rally Liepāja 2014 - Lettország
2014.01.28.

Asia Race és a versenyzés öröme

Asia Race és a versenyzés öröme
Dr. Jutasi György - Toyota Land Cruiser
Asia Race - Mongólia Expedíció
Start 2014.07.12. 

Forma-1 Hírek - Kimi Räikkönen zárta az élen az első tesztnapot

Kimi Räikkönen zárta az élen az első ferraris tesztnapját. A keddi első szezon előtti tesztnapon csak hat pilóta futott értékelhető köridőt.
<<  142 143 144 145 146 [147148 149 150 151  >>