• Autós Hírek

Forma-1 Hírek - Maradnak az orrkialakítások

A 2014-re elkészített szokatlan orrkialakításokat az FIA szabályosnak minősítette. A múlt héten kiderült, hogy a radikális orrkialakítás nagy vitákat szült és az irányítótestület, az FIA nem elégedett az autók kinézetével.

Közúti Hírek - Két súlyos sérült a zuglói frontális karambolban

Ketten is súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor frontálisan ütközött két személyautó Zuglóban - értesült a HavariaPress. A XIV. kerületi Ond vezér úton hétfőn kora délután, nem sokkal fél kettő előtt ütközött össze két, egymással szemközt haladó autó, eddig tisztázatlan körülmények között.

Kamion Hírek - Kamionok százai várakoznak a szerb határnál

Több mint félezer kamion vesztegelt az éjszaka a Csongrád megyei határállomások térségében, mert a szerb hatóságok hóviszonyok miatt egyetlen teherautót sem engedtek átlépni a határon - jelenti a HavariaPress. A szerbiai határrendőrség az időjárásra hivatkozva továbbra sem engedi belépni az országba a tehergépjárműveket, sőt, a Magyarország felől személyautóval érkezők közül is csak azok beutazását engedélyezik, akik legfeljebb Szabadkáig közlekednek, illetve a menetrend szerinti autóbuszokat engedik át.

Forma-1 Hírek - A Lotus Bahreinre döntést hozhat

A Lotus a bahreini szezon előtti tesztre bejelentheti menedzsment struktúráját miután tárgyalásaik lezárulnak a McLaren korábbi csapatfőnökével, Martin Whitmarsh-szal.

Forma-1 Hírek - Mateschitz: Nem probléma, hogy sokan távoztak a csapattól

A Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz cáfolja, hogy néhány vezető műszaki szakember távozása miatt csapatának aggódnia kellene a 2014-es szezon előtt.

Kamion Hírek - Az NV400-as is megkapja a Movano összkerékhajtását

Az Opel Movano/ Renault Master párosnak van egy mostohatestvére is, Nissan NV400-as néven. A modellt 2010-ben mutatták be az IAA-n, de a forgalmazás megkezdése óta eltelt időben a japánosított német-francia öszvért eddig nem kínálták összkerékhajtással.

Forma-1 Hírek - Ross Brawn: Visszavonultam

Ross Brawn közölte, visszavonulása a Formula-1-től végleges és nem tér vissza a sportba. Mióta 2013 végén távozott a Mercedestől Brawnt több csapattal is összehozták, legutóbb például Martin Whitmarsh helyére látták esélyesnek a McLarennél.

Kamion Hírek - Múzeumba került a Volvo elhíresült reklámfilmje

A Volvo reklámfilmjét, melyet Jean-Claude van Damme-al forgattak, már több mint 68 millió alkalommal tekintették meg a YouTube-on a 2013. novemberi bemutató óta. A készítők valószínűleg soha nem álmodtak ekkora népszerűségről, sőt arról sem, hogy a filmmel maradandó reklámipari tettet hajtottak végre.

Forma-1 Hírek - Felipe Massa volt a leggyorsabb a zárónapon

Felipe Massa zárta az élen a Williamsszel az első szezon előtti teszt zárónapját Jerezben, amely piros zászlóval ért véget. Kevin Magnussen, aki a harmadik napon nem talált legyőzőre, második napját McLaren pilótaként a tizes kanyar gumifalában végezte.

Forma-1 Hírek - Schumacher jól reagál az ébresztésre

Amennyiben a hír igaz, akkor az nagy örömet jelent Michael Schumacher rajongóinak. A brit The Telegraph a francia L'Equipe újságot idézve közölte, a Formula-1 hétszeres világbajnoka reagál az orvosok utasításaira, akik csütörtökön kezdték el a német legenda ébresztését a mesterséges kómából.

Forma-1 Hírek - Bernie Ecclestone: Nem vásárolom meg szabadságom

Bernie Ecclestone csütörtökön úgy nyilatkozott, kizártnak tartja, hogy több millió eurót kifizessen azért, hogy Németországban zajló tárgyalása befejeződjön és elkerülje a tíz éves börtönbüntetést.

Forma-1 Hírek - Továbbra is szárnyal a McLaren az első teszten

A McLaren újonca, Kevin Magnussen zárta az élen a szezon előtti tesztelés harmadik napját, a Mercedes motorral dolgozó autók továbbra is domináns teljesítményt nyújtanak.

Forma-1 Hírek - Megkezdték Schumacher ébresztését

Michael Schumacher orvosai az ébresztési folyamat részeként megkezdték a hétszeres Formula-1-es világbajnok gyógyszeradagjának csökkentését.

Kamion Hírek - Megérkezett a legkeményebb Actros és Arocs

A Daimler január 28-án mutatta be az Actros SLT és Arocs SLT típusokat, ezzel pedig a gyártó befejezte Euro6-os modelloffenzíváját. A két teherautókat kifejezetten nagy, de főleg nehéz tárgyak szállítására fejlesztette a Mercedes.

ASIA Race hírek - 3 Musketeers in Asia

ASIA Race hírek - 3 Musketeers in Asia
Beszélgetés Makó Bélával az ASIA Race - Mongólia Expedíció előtt.
Kedves Béla!
Mit is jelent az ön számára az ASIA Race, és a Mongólia Expedíció?
- Sok  kihívást, kalandot és kikapcsolódást.
<<  141 142 143 144 145 [146147 148 149 150  >>