• Autós Hírek

Autós Hírek

WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Belülről nem volt olyan rémisztő

A makaói baleset egész pályafutásom legdurvább jelenetsora volt, mégsem érzem úgy, hogy bármit másként kellett volna csinálnom. Nagyon sajnálom, hogy szinte totálkárosra törött az autó, és az sem volt jó érzés, hogy egész hétvégén nem találtuk meg az elveszett tizedmásodperceket.

Kamion Hírek - Már átvehették új gazdáik a Renault T-széria első példányait

A Renault megkezdte új csúcsmodelljének, a T-szériának kiszállításait Európa-szerte. A teherautó mindjárt két különböző a típust, a Magnumot és a Premium Routeot hivatott lecserélni. Németországban a Spedition Fiedler kapta az első példányt a franciák újdonságából.

Kamion Hírek - Elindultak a MACK-ek az amerikai karácsonyi túrára

Megkezdődött Amerika karácsonyfájának turnéja, melynek a MAC az egyik fő támogatója. Azt a fenyőt, mely az USA fővárosának jellegzetes épülete, a Capitolium előtt állítanak fel, a Washington állambeli Colville Nemzeti Parkban vágták ki és helyezték egy MAC Pinnacle után kötött pótkocsira.

Kamion Hírek - Emelkednek az üzemanyagárak

Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A benzin átlagára így 400-401 forintra, a gázolajé 417-418 forintra nő. Legutóbb pénteken nőtt az üzemanyagok ára, akkor bruttó 5 forinttal emelkedett a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára.

WTCC Hírek - Az első makaói futamon Norbi 4,, a másodikon az álom rommá tört (videóval!)

Nem így szerettem volna felkonferálni az idei 6. helyezésünket, de az a helyzet, hogy a második futam első kanyarjáig volt érdekes magyar szemmel a buli. Norbi jól rajtolt, de rossz ívre szorították. Chilton volt a ludas, azonnal kitört a kerék, kisodródott és csak az nem ment neki, aki más szériában indult. Ahh, mekkora karambol volt, Uramisten!

Autó Motor Sport Expo 2013

Autó Motor Sport Expo 2013
Mi is tiszteletünket tettük a 2013-as Autó Motor Sport Expo-n. Nagyon jó idő volt, csodásan sütött a nap. Tekintsétek meg a fotóinkat a Facebook oldalunkon.

WTCC Hírek - Norbi ötödik az időmérőn, nem dőlt el semmi!

Illetve az eldőlt, hogy ez a pálya is megérett a cserére. Értem, hogy hagyományok, meg ez a legkeményebbek játéka. Persze, csak a nézőkről feledkezünk meg, csak úgy, mint Marokkóban és 50 mp-es Szuzukában. Huff egyszer Norbi elől, majd mögüle indul. Jó lenne elcsípni!

Kamion Hírek - Új parkolóhelyekkel bővült a kínálat az osztrák A1-esen

60 új teherautó-parkolóhely várja a megpihenni vágyókat vagy kényszerülőket az osztrák A1-esen Ansfeldennél. Ezzel együtt immáron 200, kamionok számára kialakított parkolóállást lehet használni mind a pihenő északi, mind a déli részében. A bővítési munka négy hónapba telt, az osztrák autópálya-kezelő több mint 2 millió eurót költött erre a célra.

Kamion Hírek - Több évig tesztelte a Volvo az FL-t a kezelhetőség érdekében

A Volvo legújabb modelljeinél különös nagy hangsúlyt fektetett a teherautók kormányzásának, kezelhetőségének fejlesztésére. A járművek piacra kerülése után ezt elég komolyan neki is álltak ezt hirdetni, gondoljunk csak az FH balerinás, az FMX hörcsögös vagy az FL bikás reklámfilmjére.

WTCC Hírek - Michelisz és Huff már a teszten összecsapott!

Huff-nál a pszichés előny, de nem itt kell megverni. De, hogy az év csatája lesz az biztos! A legkeményebb pálya, a legkeményebbeknek. Csak Van Dame, Bolo és a többi nagy harcos hiányzik.

Drift hírek - Gymkhana Grid - Ezüst Madridból

Élménybeszámoló Szántó Nikolettől.

WTCC Hírek - Öt vagy hét, az nem nyolc!

De nem, ám! Az ötödik hely az eddigi legjobb eredményünk lenne, a hetedik meg olyan dörmögős, bosszankodós, „bezzeghanemlettvolnaévelejibukdácsolás”-sozós. A hatodik nem jó? De, csak olyan már van! De gyarló az ember, de, most nem? Bár lehetnék nyolcadik valamiben a világon!

Autocross hírek - Szabó Krisztián és az Autósport

Autocross hírek - Szabó Krisztián és az Autósport
Autocross, Buggy 1600 - XLavina- Pap Motor SE
Interjú, Szabó Krisztián Autocross Európa bajnokkal!
 

Kamion Hírek - Ültetett csomagszállító több mint 500 lóerővel

Egy tuning show mindig tartogat csemegéket, az idén megrendezett SEMA-n is bemutattak egy-két említésre méltó járművet. A Mobsteel által készített áruszállítónál például elég komolyan vették e leültetés fogalmát.

I. AutoMotorCenter.hu autóstalálkozó official videó bemutató

I. AutoMotorCenter.hu autóstalálkozó official videó bemutató
Elkészült az I. AutoMotorCenter.hu Autóstalálkozó hivatalos videója. A rendezvényünkön a rossz idő beharangozása ellenére is több százan tették tiszteletüket amit ezúttal is köszönünk. A találkozót rengeteg Magyar kis és nagy cég támogatta ezáltal nagyon sok és értékes nyeremény talált gazdára.
<<  141 142 143 144 145 [146147 148 149 150  >>  

Belépés

Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016