Gymkhana hírek - Őrületes SnowDrift a Gymkhana.hu szervezésében

  Gymkhana hírek - Őrületes SnowDrift a Gymkhana.hu szervezésében
  Az AutoMotorCenter csapata is kilátogatott az első snowdrift avagy az első hó drift eseményre. A Driftgpsek agyából pattant ki az ötlet,hogy mi lenne ha a hazai drift egyik legtöbbször használt helyszínére, a tököli reptérre szerveznének egy ilyesfajta megmozdulást.

  30. INTERNATIONAL JANNER RALLY 2013.01.03-05

  30. INTERNATIONAL JANNER RALLY 2013.01.03-05
  Képes eredmények az ERC 2013-as első versenyéről

  Drift Hírek - Szántó Nikolett és a drift

  Drift Hírek - Szántó Nikolett és a drift
  Mind idehaza mind külföldön letette már a névjegyét az aszfaltra, Ő az első és ezidáig egyetlen nő a világon aki koedukált profi drift versenyt tudott nyerni. Magyarország drift királynője, aki sport történelmet írt, Szántó Nikolett.

  Gymkhana grid exkluzív - A szörnyecskék randevúja

  Gymkhana grid exkluzív - A szörnyecskék randevúja
  Az idei versenynaptár kötelező fellépéseit maguk mögött hagyva, felszabadultan, csak a közönségnek és rajongóknak autózott a legendás Santa Pod-i aszfalton Ken Block, Vaughn Gittin Junior és Kerényi Ádám.

  Interjú Kerényi Ádámmal a KOE Drift bajnokával

  Interjú Kerényi Ádámmal a KOE Drift bajnokával
  Kerényi Ádám a KOE Drift Series 2012 Bajnoka. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Ádámmal régóta ismerjük egymást, gyakorlatilag a magyarországi aktív drift-élet kezdetei óta. Ezért is vagyok nagyon büszke, amikor kimodom és leírom, hogy a King Of Europe sorozat Drift szakágában ő lett az idei év összetett bajnoka.

  Drift Hírek - Végső Összecsapás a Tököli reptéren!

  Drift Hírek - Végső Összecsapás a Tököli reptéren!
  Szeptember 22-23-án a tököli repülőtéren három autós szakág szezonzáró versenyére kerül sor, ahol több mint 150 versenyző méri össze tudását és eldől az is, hogy ki lesz az idei összetett bajnok. A Gyoruslási Futam és a nagy jövő előtt álló Gymkhana mellett a legnagyobb figyelem természetesen a Hell Energy Országos Drift Bajnokság utolsó versenyére összpontosul.

  Drift Hírek - Zentai Sándor az idei drift éjszakák ura!

  Drift hírek Zentai Sándor
  A hétvégi Trackwood Drift Fesztiválon került sor a Hell Energy Night Drift Series utolsó versenyére, mely az Országos Bajnokságtól függetlenül értékelték összesítésben. Ebben a sorozatban kizárólag az éjszakai versenyek számítottak, melyen eldőlt, hogy Zentai Sándor Máriapócson aratott győzelmével a végső elszámolásban is megnyerte a sorozatot.

  Drift Hírek - 3 napos Drift Őrület?? = Trackwood !!! (képekkel)

  Trackwood Drift hírek
  Hogy miért is őrület? Aki kint volt az tudja, aki nem az pedig sajnálhatja. A drifting.hu jóvoltából került megrendezésre a hétvégi Trackwood rendezvény. A Rabócsiring nemcsak a Drift Országos Bajnokságnak adott otthont, hanem a Drift AllStarsnak és az EEDC-nek is.
  <<  257 258 259 260 261 [262

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016