WTCC Hírek - Na, most mi lesz?

  Ha a felőletek áradó szeretetből kiolvasható kérdéseket összesíteni szeretném, akkor a fenti kérdés mindet lefedi. Köszönet minden buzdító szóért, és minden velünk töltött gondolatért. Hogy legyen, min rágódni, futtassunk le egy gyakori kérdések algoritmus! Az szokott működni.

  Kamion Hírek - Új alkatrészbázist épít a Mercedes

  Új alkatrészbázist épít a Mercedes
  Bővíti alkatrészellátó hálózatát a Mercedes. A németek folyamatosan új teherautókat mutatnak be, ráadásul a gyártó ígérete szerint 2020-ra már 13 különböző modellből fog állni a kínálatuk.

  Supermoto Hírek - Dudás Attila a 2013-as Magyar bajnok

  Supermoto Hírek - Dudás Attila a 2013-as Magyar bajnok
  Dudás Attila rajt-cél győzelmet aratott a Supermoto Bajnokság utolsó futamán, ennek köszönhetően bajnoki címet ünnepelhetett.

  Kamion Hírek - Megduplázná termelését a Scania az évtized végére

  Megduplázná termelését a Scania az évtized végére
  A Scania növekvő kereslettel számol ebben az évtizedben, ez derült ki a múlt heti vezetőségi tájékoztatóból. Mi több, a svédek 2020-ra a teherautó-gyártásuk megduplázódását várják.Tavaly nagyjából 61 ezer teherkocsi hagyta el a gyárakat, hét év múlva szeretnék elérni az évi 120 ezer darabos kapacitást.

  Kamion Hírek - A Ford újra beszáll az amerikai taxiüzletbe

  A Ford újra beszáll az amerikai taxiüzletbe
  Az amerikai taxipiacon eddig a helyi gyártók uralták a terepet a kezdetek óta. Az utóbbi évtizedben a Ford Crown Victoria modellje jelentett egyet a taxival az USA-ban, bármelyik államot vagy országrészt nézve.

  Motocross hírek - Team Hungary, az interjú

  Motocross hírek - Team Hungary, az interjú
  Három fazon, három különböző egyéniséggel és életúttal. A 2013-as Team Hungary ennél vegyesebb nem is lehetne. Van köztük egy sokat látott veterán, egy szép reményű újonc, és egy ígéretes tehetség, aki pályafutása csúcsán van. Három teljesen különböző karakter, de a cél közös.

  Közúti Hírek - Teherautó pótkocsijába rohant a motorvonat

  Közúti Hírek - Teherautó pótkocsijába rohant a motorvonat
  Autóbuszok szállítják az utasokat Mándok és Záhony között, mert teherautó pótkocsijába rohant egy motorvonat - értesült a HavariaPress.

  Kamion Hírek - Hosszított kivitelű LF-et készített a DAF

  Hosszított kivitelű LF-et készített a DAF
  A szokásosnál hosszabb dobozfelépítménnyel adott át egy LF55-öst a DAF. A kéttengelyes, összesen 11,6 méter hosszú teherautót egy német cég, a Teitra Logistik rendelete a holland gyártótól.

  Kamion Hírek - Sokat segít az új jelölési rendszer gumivásárlásnál

  Sokat segít az új jelölési rendszer gumivásárlásnál
  Az alig egy éve bevezetett gumijelölések népszerűek lettek a fuvarozási vállalkozások körében. Az EU-szabványnak megfelelő új szimbólum-rendszer tájékoztatást ad például az abroncsok élettartamáról, fogyasztásra gyakorolt hatásáról, vagy viselkedéséről nedves úton. 

  WTCC Hírek - Michelisz maga volt a Honda! (Videókkal!)

  Félelmetesen magabiztos Michelisz győzelem Szuzukában! Mind a két gyári autó kiesett, mámorító siker a Zengő csapatnál. Norbi átveheti a tökéletes versenyző képző diplomáját, végérvényesen felnőtt, hogy a vébé címre törhessen. Summa cum laude!

  WTCC Hírek - Esélyesként lefeküdni

  Ez az egyik legszebb dolog, amit autóversenyző átélhet. Kevesek kiváltsága. Amikor úgy szállsz ki a Civicből, hogy baráti és ellenfél kezek paskolnak, körülötted pörögnek a kamerák, a karodnál fogva húznak a sajtó elé, cserébe, kapsz egy palack Eviant, 0.25-öst, persze, csak ésszel.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi hatalmas pole-ja! Ezredre a pályacsúcstól!

  Ezt hiszitek? Japánban egy privát magyar csapat és tehetséges versenyzője viszi sikerre a Hondát. Ok, Tarquini és Monteiro is talán taktikázott, de Muller ne már, hogy taktikából vérzett el. Holnap rendezik a kétszázadik WTCC futamot. Japánban, a Honda birodalmában, egy Hondában, a kormány mögött egy magyar fiúval, a poleban!

  Kamion Hírek - Mercedes-konvoj visz adományokat a szír menekülttáborokba

  Mercedes-konvoj visz adományokat a szír menekülttáborokba
  Közös akcióba kezdett a Daimler egy német segélyszervezettel. Tizenegy vadonatúj Mercedes Actros nyergesvontatóval felszerelt konvoj indult Dél-Törökországba, ahol a legtöbb szír menekülttábor található.

  Közúti Hírek - Járdáig repült a motoros az ütközés során

  Közúti Hírek - Járdáig repült a motoros az ütközés során
  Elütött egy motorkerékpárost egy szabálytalanul közlekedő személyautós Zuglóban. A baleset miatt a Róna utcán jelentős forgalmi dugó alakult ki - értesült a HavariaPress.

  WTCC Hírek - Kezdetét vette a szuzukai versenyhétvége (videóval!)

  Nyugi! Nincs baj, legalábbis nem akkora, hogy a 19. helyen kellene végeznünk. Más tészta, hogy a mi edzésünk korábban ért véget, Norbi sajnos kicsúszott, és nem indulhatott már újra. Ő volt az utolsó piros zászlós…
  <<  252 253 254 255 256 [257258 259 260  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016