Közúti Hírek - Kigyulladt egy autó a pápai elkerülő úton

  Közúti Hírek - Kigyulladt egy autó a pápai elkerülő úton
  Kigyulladt egy személyautó a 83-as főút pápai elkerülő szakaszán. Személy sérülés nem történt, a műszaki mentés idejére az utat félpályán lezárták - értesült a HavariaPress.

  Autópálya Hírek - Bulgáriába akart hazarollerezni az M5-ösön

  Autópálya Hírek - Bulgáriába akart hazarollerezni az M5-ösön
  Elvitték a buszmegállóba a rendőrök azt a bolgár fiatalembert, aki hazájába tartva eltévedt, és a forgalommal szembe rollerezett szerdán este, az M5-ös autópályán, Lajosmizse közelében - értesült a HavariaPress.

  Közúti Hírek - Két személyautó karambolozott - 8 sérült Baktalórántházánál

  Közúti Hírek - Két személyautó karambolozott - 8 sérült Baktalórántházánál
  Nyolcan megsérültek, amikor összeütközött két személyautó a 41-es főúton, Baktalórántházánál - értesült a HavariaPress.

  Kamion Hírek - Kelet-Európában is kapós az új FH

  Kelet-Európában is kapós az új FH
  Nemcsak a reklámfilmekben örvend nagy népszerűségnek a Volvo csúcsmodellje, az FH, szerencsére a teherautó valóban igen jó konstrukció, így a vásárlók is sorban állnak érte. Bár Európában inkább a kontinens nyugati felében adnak el több járművet a svédek, nagyobb megrendelések azért a keleti féltekén is feltűnnek.

  WTCC Hírek - Na, most mi lesz?

  Ha a felőletek áradó szeretetből kiolvasható kérdéseket összesíteni szeretném, akkor a fenti kérdés mindet lefedi. Köszönet minden buzdító szóért, és minden velünk töltött gondolatért. Hogy legyen, min rágódni, futtassunk le egy gyakori kérdések algoritmus! Az szokott működni.

  Kamion Hírek - Új alkatrészbázist épít a Mercedes

  Új alkatrészbázist épít a Mercedes
  Bővíti alkatrészellátó hálózatát a Mercedes. A németek folyamatosan új teherautókat mutatnak be, ráadásul a gyártó ígérete szerint 2020-ra már 13 különböző modellből fog állni a kínálatuk.

  Supermoto Hírek - Dudás Attila a 2013-as Magyar bajnok

  Supermoto Hírek - Dudás Attila a 2013-as Magyar bajnok
  Dudás Attila rajt-cél győzelmet aratott a Supermoto Bajnokság utolsó futamán, ennek köszönhetően bajnoki címet ünnepelhetett.

  Kamion Hírek - Megduplázná termelését a Scania az évtized végére

  Megduplázná termelését a Scania az évtized végére
  A Scania növekvő kereslettel számol ebben az évtizedben, ez derült ki a múlt heti vezetőségi tájékoztatóból. Mi több, a svédek 2020-ra a teherautó-gyártásuk megduplázódását várják.Tavaly nagyjából 61 ezer teherkocsi hagyta el a gyárakat, hét év múlva szeretnék elérni az évi 120 ezer darabos kapacitást.

  Kamion Hírek - A Ford újra beszáll az amerikai taxiüzletbe

  A Ford újra beszáll az amerikai taxiüzletbe
  Az amerikai taxipiacon eddig a helyi gyártók uralták a terepet a kezdetek óta. Az utóbbi évtizedben a Ford Crown Victoria modellje jelentett egyet a taxival az USA-ban, bármelyik államot vagy országrészt nézve.

  Motocross hírek - Team Hungary, az interjú

  Motocross hírek - Team Hungary, az interjú
  Három fazon, három különböző egyéniséggel és életúttal. A 2013-as Team Hungary ennél vegyesebb nem is lehetne. Van köztük egy sokat látott veterán, egy szép reményű újonc, és egy ígéretes tehetség, aki pályafutása csúcsán van. Három teljesen különböző karakter, de a cél közös.

  Közúti Hírek - Teherautó pótkocsijába rohant a motorvonat

  Közúti Hírek - Teherautó pótkocsijába rohant a motorvonat
  Autóbuszok szállítják az utasokat Mándok és Záhony között, mert teherautó pótkocsijába rohant egy motorvonat - értesült a HavariaPress.

  Kamion Hírek - Hosszított kivitelű LF-et készített a DAF

  Hosszított kivitelű LF-et készített a DAF
  A szokásosnál hosszabb dobozfelépítménnyel adott át egy LF55-öst a DAF. A kéttengelyes, összesen 11,6 méter hosszú teherautót egy német cég, a Teitra Logistik rendelete a holland gyártótól.

  Kamion Hírek - Sokat segít az új jelölési rendszer gumivásárlásnál

  Sokat segít az új jelölési rendszer gumivásárlásnál
  Az alig egy éve bevezetett gumijelölések népszerűek lettek a fuvarozási vállalkozások körében. Az EU-szabványnak megfelelő új szimbólum-rendszer tájékoztatást ad például az abroncsok élettartamáról, fogyasztásra gyakorolt hatásáról, vagy viselkedéséről nedves úton. 

  WTCC Hírek - Michelisz maga volt a Honda! (Videókkal!)

  Félelmetesen magabiztos Michelisz győzelem Szuzukában! Mind a két gyári autó kiesett, mámorító siker a Zengő csapatnál. Norbi átveheti a tökéletes versenyző képző diplomáját, végérvényesen felnőtt, hogy a vébé címre törhessen. Summa cum laude!

  WTCC Hírek - Esélyesként lefeküdni

  Ez az egyik legszebb dolog, amit autóversenyző átélhet. Kevesek kiváltsága. Amikor úgy szállsz ki a Civicből, hogy baráti és ellenfél kezek paskolnak, körülötted pörögnek a kamerák, a karodnál fogva húznak a sajtó elé, cserébe, kapsz egy palack Eviant, 0.25-öst, persze, csak ésszel.
  <<  251 252 253 254 255 [256257 258 259 260  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016