Kamion Hírek - Minden tekintetben az MAN a legmegbízhatóbb a TÜV adatai szerint

  A német TÜV 2013-as felmérése alapján az MAN bizonyult a legmegbízhatóbb teherautónak. Nemcsak a tavaly óta forgalomba bocsátott járművek között került ki győztesen a müncheni gyártó, hanem az öregebb gépek meghibásodási statisztikája alapján is az oroszlános jelvénnyel ellátott termékek a legtartósabbak.

  Közúti Hírek - Kettészakadt a motoros teste - fogházba megy a munkagép kezelője

  Közúti Hírek - Kettészakadt a motoros teste - fogházba megy a munkagép kezelője
  Helybenhagyva az elsőfokú ítéletet, halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt jogerősen 8 hónap végrehajtandó fogházbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék azt a munkagépkezelőt, aki miatt szörnyethalt egy motoros Debrecenben - értesült a HavariaPress.

  Kamion Hírek - Csúfosan megbukott a kamionosok közlekedéslassító demonstrációja a washingtoni körgyűrűn

  Pogár Demeter, az MTI tudósítója jelenti: A szervezők várakozásait meghazudtolva a 10 ezer helyett mindössze 30 kamion próbálkozott pénteken a Washingtont körbefogó autópálya-gyűrű, a Beltway forgalmának lelassításával.

  Kamion Hírek - Elektromos megoldásokat tesztel a Renault és a Volvo

  Két különböző felhasználási területen tesztel elektromotorokat a Renault és a Volvo. A franciák a Dentressangle logisztikai cégnél állítottak csatasorba egy elektromos hajtású Midlumot. A 16 tonnás teherautót egy 103 kW teljesítményű elektromotor hajtja, a teherautó hatótávolsága csak a beszerelt akkumulátorokat használva 60 kilométer is lehet.

  Közúti Hírek - Tömegkarambol a 4-esen

  Közúti Hírek - Tömegkarambol a 4-esen
  Egy ember életét vesztette a négy gépjármű ütközésénél.

  Kamion Hírek - Újabb látványos reklámfilmmel jelentkezett a Volvo

  Újabb látványos reklámfilmmel jelentkezett a Volvo
  A Volvo talán valaha volt legsikeresebb reklámkampánya folyik jelenleg. A svéd gyártó marketingesei már régóta kihasználják a különböző internetes csatornákat a termékek népszerűsítésére.

  Kamion Hírek - Új méretben kínálja a HTR gumiját a Continental

  Új méretben kínálja a HTR gumiját a Continental
  Új méretben kínálja a Continental a HTR 2 XL gumiabroncsot, melyet pótkocsik számára kínálnak. A 385/65 R 22.5 méretű gumit a gyártó elsősorban a regionális közlekedésre ajánlja, de az abroncs 5 tonnás teherbírását tekintve akár városi fuvarokra használt utánfutóra is feltehető.

  Kamion Hírek - Jövőre jön az Euro6-os Ducato

  Jövőre jön az Euro6-os Ducato
  Modellfrissítésre készül a Fiat. Miután a komplett Iveco-paletta – Stralis, Eurocargo és Daily – az Euro6-os motorokat, most a kisebb kategóriákban is újít a konszern, Olaszországban ugyanis már futnak az első prototípusai a felfrissített Ducatonak.

  Kamion Hírek - Egyedi luxus Vianok Angliából

  Egyedi luxus Vianok Angliából
  Ha valaki azt hiszi, hogy a Mercedesek közül a legnagyobb luxust a személyautók zászlóshajója, az S-osztály nyújtja, az bizony téved. Persze nem árt eltekinteni a cég luxus autóbuszaitól és máris megérkeztünk a kettő között elhelyezkedő Vianohoz.

  Kamion Hírek - Túl az egymillión a Mitsubishi Indonéziában

  Túl az egymillión a Mitsubishi Indonéziában
  A Daimler szárnyai alá tartozó Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation sikeresen értékesítette Indonéziában az egymilliomodik járművét. Az első példányokat az 1970-es piacra lépéskor keltek el, az eltelt több mint 40 év alatt pedig piacvezetővé nőtte ki magát a márka. 

  Közúti Hírek - Vonat elé hajtott - kirepült kocsijából a 19 éves fiatal

  Közúti Hírek - Vonat elé hajtott - kirepült kocsijából a 19 éves fiatal
  Életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a 19 éves fiatalembert, aki a sínekre hajtott Jánossomorján, és összeütközött egy motorvonattal. A karambol következtében a fiatal kirepült járművéből - értesült a HavariaPress.

  Közúti Hírek - Frontális karambol a 3-ason: egy halott, négy sérült

  Közúti Hírek - Frontális karambol a 3-ason: egy halott, négy sérült
  Egy ember meghalt, négyen megsérültek, mikor két személyautó egymásnak rohant a 3-as főút Gyöngyöshöz közeli szakaszán - értesült a HavariaPress.

  Kamion Hírek - Bemutatkozott Amerikában a Ducato helyi verziója

  Bemutatkozott Amerikában a Ducato helyi verziója
  Bemutatták az USA-ban a Fiat Ducato helyi változatát, a RAM ProMastert. Természetesen nálunk Európában nem számít túl nagy újdonságnak a kocsi, az amerikaiknak azonban szokatlan műszaki megoldásokat tartogat a modell.

  Kamion Hírek - 10 millió dolláros megrendelést kapott a Navistar Afganisztánból

  10 millió dolláros megrendelést kapott a Navistar Afganisztánból
  A Navistar már régóta beszállítója az amerikai hadseregnek, de Afganisztánban ugyanúgy kiszolgálja az amerikaik fennhatósága alatt működő afgán hadsereget és afgán rendőrséget is.

  Kamion Hírek - Egyre több utat használhatnak az EuroCombik Németországban

  Egyre több utat használhatnak az EuroCombik Németországban
  Bár eddig nem túl nagy siker a németországi hosszú szerelvények tesztje, a kormány tartja magát a tervezethez és bővítette a szokásosnál nagyobb kamionokkal használható útszakaszok listáját.
  <<  250 251 252 253 254 [255256 257 258 259  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016