Kamion Hírek - Will Smith a lakóbusszal sem kispályázik

  A nyergesvontató-félpótkocsi szerelvényről az emberek legtöbbjének egy, az autópályákon haladó, valamilyen áruféleséggel plafonig pakolt igavonó jut eszébe. Hollywoodban azonban sok minden másképp működik, így például ha Will Smith neve és a kamion szó egy mondatban fordul elő, az nagy valószínűséggel a színész-énekes mobil otthonát jelenti.

  WTCC Hírek - Norbi, akkor Kínában is nyerünk?

  Ezt vasárnap délelőtt, takkra megmondom, de most csak az előjeleket figyelhetjük. Vannak jó és rossz hírek, van itt minden, ami egy jó kínai kajához kell. Baglyok figyelem, kemény hétvégénk lesz! A WTCC Kínába érkezett!

  Kamion Hírek - Tetőspoiler segít a teherautósoknak üzemanyagot spórolni

  A német Jost által gyártott és kínált SDR-tetődiffúzorok használatával csökkenthető a teherautók fogyasztása. A gyártó adatai szerint a szerelvény végére helyezett légterelők 50%-al csökkentik a káros légörvények mennyiségét, ez pedig átlagosan 4%-os üzemanyag-megtakarítást segít elő.

  Kamion Hírek - Megérkezett a legerősebb Euro6-os Scania

  A Scania volt az első aki Euro6-os motorral szerelt teherautót kínált, a gyártónak mostanra pedig már 15 különböző erőforrásból álló palettája lett. A svédek 100% alternatív üzemanyaggal működő Euro6-os gépet is kínálnak, ez biodízellel vagy gázzal is hajtható.

  WTCC Hírek - Michelisz a dobogót tűzte ki célul Sanghaiban

  Újabb hosszú szünet után az utolsó előtti fordulóval folytatódik a FIA Túraautó-világbajnokság. A világbajnoki sorozat résztvevői Kínában ülnek újra versenyautóba. Az előző állomáson, Japánban már eldőlt a világbajnoki cím Yvan Muller javára, azonban a második helyért nagy verseny várható az összetett pontversenyben.

  Salakmotor Hírek - Magosi Norbert nyert Mureckben

  Ma rendezték meg Ausztriában a Josef Bössner emlékversenyt,melyet Magosi Norbert nyert meg a lengyel Jakub Jamróg,és a német Michael Härtel előtt.

  WTCC Hírek - Eldőlt, jövőre egy autóval indul a Zengő Team! Michelisz Norbival!

  Jó volt egy kicsit úgy tenni, mint egy nagy csapat, ahol már ősszel méregetik az erőviszonyokat, majd döntenek, hogy mi legyen a jövő. Beszéltünk korábban az opcióról, vagyis a negyedik autóról, sőt, még versenyzőt is kerestünk hozzá, ám végül a realitás győzött.

  Kamion Hírek - Ismét életet mentett egy kamionsofőr Németországban

  Újra egy teherautó-sofőrt választottak a hónap hősévé Németországban. A német autóklub (AvD) és a GoodYear, mint főszponzor minden hónapban, egy hősiesen viselkedő sofőrt jutalmaznak tettéért, októberben ez a tisztség pedig Antonios Millis-t érte.

  Gyorsasági hírek - Ez egy sikeres év volt!

  Gyorsasági hírek - Ez egy sikeres év volt!
  Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing Team
  Hungaroring -  Autós Gyorsasági verseny. 2013.10.11-13.
   

  Kamion Hírek - Nőtt az üzemanyag-fogyasztás az első háromnegyed évben

  Az üzemanyagok fogyasztása 0,9 százalékkal emelkedett a magyar piacon az első háromnegyed évben, meghaladta a 2 milliárd 59 millió litert, ezen belül a gázolajok iránti kereslet 3 százalékkal nőtt, a benziné azonban 1,7 százalékkal esett.

  Kamion Hírek - Minden tekintetben az MAN a legmegbízhatóbb a TÜV adatai szerint

  A német TÜV 2013-as felmérése alapján az MAN bizonyult a legmegbízhatóbb teherautónak. Nemcsak a tavaly óta forgalomba bocsátott járművek között került ki győztesen a müncheni gyártó, hanem az öregebb gépek meghibásodási statisztikája alapján is az oroszlános jelvénnyel ellátott termékek a legtartósabbak.

  Közúti Hírek - Kettészakadt a motoros teste - fogházba megy a munkagép kezelője

  Közúti Hírek - Kettészakadt a motoros teste - fogházba megy a munkagép kezelője
  Helybenhagyva az elsőfokú ítéletet, halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt jogerősen 8 hónap végrehajtandó fogházbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék azt a munkagépkezelőt, aki miatt szörnyethalt egy motoros Debrecenben - értesült a HavariaPress.

  Kamion Hírek - Csúfosan megbukott a kamionosok közlekedéslassító demonstrációja a washingtoni körgyűrűn

  Pogár Demeter, az MTI tudósítója jelenti: A szervezők várakozásait meghazudtolva a 10 ezer helyett mindössze 30 kamion próbálkozott pénteken a Washingtont körbefogó autópálya-gyűrű, a Beltway forgalmának lelassításával.

  Kamion Hírek - Elektromos megoldásokat tesztel a Renault és a Volvo

  Két különböző felhasználási területen tesztel elektromotorokat a Renault és a Volvo. A franciák a Dentressangle logisztikai cégnél állítottak csatasorba egy elektromos hajtású Midlumot. A 16 tonnás teherautót egy 103 kW teljesítményű elektromotor hajtja, a teherautó hatótávolsága csak a beszerelt akkumulátorokat használva 60 kilométer is lehet.

  Közúti Hírek - Tömegkarambol a 4-esen

  Közúti Hírek - Tömegkarambol a 4-esen
  Egy ember életét vesztette a négy gépjármű ütközésénél.
  <<  249 250 251 252 253 [254255 256 257 258  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016