Kamion Hírek - Több évig tesztelte a Volvo az FL-t a kezelhetőség érdekében

  A Volvo legújabb modelljeinél különös nagy hangsúlyt fektetett a teherautók kormányzásának, kezelhetőségének fejlesztésére. A járművek piacra kerülése után ezt elég komolyan neki is álltak ezt hirdetni, gondoljunk csak az FH balerinás, az FMX hörcsögös vagy az FL bikás reklámfilmjére.

  WTCC Hírek - Michelisz és Huff már a teszten összecsapott!

  Huff-nál a pszichés előny, de nem itt kell megverni. De, hogy az év csatája lesz az biztos! A legkeményebb pálya, a legkeményebbeknek. Csak Van Dame, Bolo és a többi nagy harcos hiányzik.

  MotoGP Hírek - Marc Marquez: „Jorge ilyenekért kritizált engem”

  Marc Marquez egy hosszabb szezonértékelő interjú során tért ki arra, hogy szerinte Jorge Lorenzo legalább annyira agresszív volt az évadzáró során, mint néhány versenyen ő maga, azonban a frissen koronázott világbajnok szerint ez a show része kell, hogy legyen.

  MotoGP Hírek - Valencia teszt, 3. nap: Marquez továbbra is világbajnoki formában

  A második naphoz hasonlóan szerdán is az újdonsült világbajnok, Marc Marquez bizonyult a leggyorsabbnak a valenciai teszten, ráadásul alig öt századdal maradt csak el szombati pályacsúcsától. A mezőnyben már nem volt ott többek között a két gyári Yamaha, így mindössze 14-en köröztek a spanyolországi ringen.

  WTCC Hírek - Öt vagy hét, az nem nyolc!

  De nem, ám! Az ötödik hely az eddigi legjobb eredményünk lenne, a hetedik meg olyan dörmögős, bosszankodós, „bezzeghanemlettvolnaévelejibukdácsolás”-sozós. A hatodik nem jó? De, csak olyan már van! De gyarló az ember, de, most nem? Bár lehetnék nyolcadik valamiben a világon!

  MotoGP Hírek - Valencia teszt, 2. nap: Az új világbajnok volt a leggyorsabb

  A királykategória valenciai tesztjének második napján Marc Marquez motorozta a legjobb időt, aki egyébként tegnap Dani Pedrosához hasonlóan nem gurult pályára. A második helyen Lorenzo, a harmadikon pedig Pedrosa zárt.

  Kamion Hírek - Ültetett csomagszállító több mint 500 lóerővel

  Egy tuning show mindig tartogat csemegéket, az idén megrendezett SEMA-n is bemutattak egy-két említésre méltó járművet. A Mobsteel által készített áruszállítónál például elég komolyan vették e leültetés fogalmát.

  I. AutoMotorCenter.hu autóstalálkozó official videó bemutató

  I. AutoMotorCenter.hu autóstalálkozó official videó bemutató
  Elkészült az I. AutoMotorCenter.hu Autóstalálkozó hivatalos videója. A rendezvényünkön a rossz idő beharangozása ellenére is több százan tették tiszteletüket amit ezúttal is köszönünk. A találkozót rengeteg Magyar kis és nagy cég támogatta ezáltal nagyon sok és értékes nyeremény talált gazdára.

  Kamion Hírek - Íme a vegasi tuning-show győztes haszongépjárműve

  A las vegasi SEMA tuning-kiállításon sok érdekes járművet mutatnak be évről-évre. Bár a show alapvetően a személyautókról szól, egy-két haszongépjármű jellegű darab is fel-felbukkan olykor. A szervezők idén nem is bízták a véletlenre, hiszen versenyt rendeztek átalakított vontatók számára.

  Kamion Hírek - Ilyen lenne egy játékautó igaziból

  Amerikában semmi sem lehetetlen, így az sem, hogy SEMA Tuning-kiállításon egy játékautó megjelenhessen életnagyságban. Világszerte népszerűek a Hot Wheels kisautói, melyek lényegében feltűnő színű és kialakítású játékkocsik. Nos a Ford a már említett showra elkészítette a Transit Connect Hot Wheels kiadását.

  Kamion Hírek - A VW, a Scania és az MAN jövőjéről tárgyaltak a cégek vezetői

  Amikor a Volkswagen elkezdett bevásárolni a haszongépjármű piacon, sejteni lehetett, hogy a különböző konszerntagok együttműködnek majd. Amikor a különböző üzleti akciók végére pont került és kiderült, hogy mind a Scania, mind az MAN a VW szárnyai alá került, mi több, teljes ellenőrzése alá vonta az említett gyártókat, már szinte mindenki, aki az iparágban érdekelt, tudni vélte, hogy a három cég biztosan együtt fog majd dolgozni.

  Kamion Hírek - Emelkedik a gázolaj ára, a benziné nem változik

  Bruttó 2 forinttal emeli szerdán a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol, a benziné nem változik - értesült piaci forrásból az MTI hétfőn. A benzin átlagára így 390-391 forint marad, a gázolajé 412-413 forintra nő.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi dobogós, három Honda a mennyekben! (videóval!)

  Norbi a harmadik lett a második futamon, így a Japán márka, a győztes Monteiroval és a második Tarquinivel ellepte a vonatkozó futam dobogóját. Szép folytatás, de ki fogadott volna erre? Hol voltak a Chevyk, hová tűnt a legyőzhetetlen egyenes démona?

  WTCC Hírek - Hat Chevy, meg a Michelisz Norbi! (videóval!)

  Norbi megint a leggyorsabb hondás volt, ezzel hetedik, de a két gyári versenyző a második futamra játszott, és azt hiszem, tudat alatt mi is. Nincs más esély. Vergődtek a Civicek ezen a pályán, ne szépítsük, az extrém hosszú célegyenes felzabálta a reményeket.

  WTCC Hírek - Óriási a lemaradásunk a teszt után!

  Közel három másodperc a hátrányunk a teszt után, azért erre nem számítottunk. Tarquini és Monteiro a legjobb tízben, két másodpercet kaptunk tőlük.
  <<  248 249 250 251 252 [253254 255 256 257  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016