Közúti Hírek - Tömegkarambol a 4-esen

  Közúti Hírek - Tömegkarambol a 4-esen
  Egy ember életét vesztette a négy gépjármű ütközésénél.

  Kamion Hírek - Újabb látványos reklámfilmmel jelentkezett a Volvo

  Újabb látványos reklámfilmmel jelentkezett a Volvo
  A Volvo talán valaha volt legsikeresebb reklámkampánya folyik jelenleg. A svéd gyártó marketingesei már régóta kihasználják a különböző internetes csatornákat a termékek népszerűsítésére.

  Kamion Hírek - Új méretben kínálja a HTR gumiját a Continental

  Új méretben kínálja a HTR gumiját a Continental
  Új méretben kínálja a Continental a HTR 2 XL gumiabroncsot, melyet pótkocsik számára kínálnak. A 385/65 R 22.5 méretű gumit a gyártó elsősorban a regionális közlekedésre ajánlja, de az abroncs 5 tonnás teherbírását tekintve akár városi fuvarokra használt utánfutóra is feltehető.

  Kamion Hírek - Jövőre jön az Euro6-os Ducato

  Jövőre jön az Euro6-os Ducato
  Modellfrissítésre készül a Fiat. Miután a komplett Iveco-paletta – Stralis, Eurocargo és Daily – az Euro6-os motorokat, most a kisebb kategóriákban is újít a konszern, Olaszországban ugyanis már futnak az első prototípusai a felfrissített Ducatonak.

  Kamion Hírek - Egyedi luxus Vianok Angliából

  Egyedi luxus Vianok Angliából
  Ha valaki azt hiszi, hogy a Mercedesek közül a legnagyobb luxust a személyautók zászlóshajója, az S-osztály nyújtja, az bizony téved. Persze nem árt eltekinteni a cég luxus autóbuszaitól és máris megérkeztünk a kettő között elhelyezkedő Vianohoz.

  Kamion Hírek - Túl az egymillión a Mitsubishi Indonéziában

  Túl az egymillión a Mitsubishi Indonéziában
  A Daimler szárnyai alá tartozó Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation sikeresen értékesítette Indonéziában az egymilliomodik járművét. Az első példányokat az 1970-es piacra lépéskor keltek el, az eltelt több mint 40 év alatt pedig piacvezetővé nőtte ki magát a márka. 

  Közúti Hírek - Vonat elé hajtott - kirepült kocsijából a 19 éves fiatal

  Közúti Hírek - Vonat elé hajtott - kirepült kocsijából a 19 éves fiatal
  Életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a 19 éves fiatalembert, aki a sínekre hajtott Jánossomorján, és összeütközött egy motorvonattal. A karambol következtében a fiatal kirepült járművéből - értesült a HavariaPress.

  Közúti Hírek - Frontális karambol a 3-ason: egy halott, négy sérült

  Közúti Hírek - Frontális karambol a 3-ason: egy halott, négy sérült
  Egy ember meghalt, négyen megsérültek, mikor két személyautó egymásnak rohant a 3-as főút Gyöngyöshöz közeli szakaszán - értesült a HavariaPress.

  Kamion Hírek - Bemutatkozott Amerikában a Ducato helyi verziója

  Bemutatkozott Amerikában a Ducato helyi verziója
  Bemutatták az USA-ban a Fiat Ducato helyi változatát, a RAM ProMastert. Természetesen nálunk Európában nem számít túl nagy újdonságnak a kocsi, az amerikaiknak azonban szokatlan műszaki megoldásokat tartogat a modell.

  Kamion Hírek - 10 millió dolláros megrendelést kapott a Navistar Afganisztánból

  10 millió dolláros megrendelést kapott a Navistar Afganisztánból
  A Navistar már régóta beszállítója az amerikai hadseregnek, de Afganisztánban ugyanúgy kiszolgálja az amerikaik fennhatósága alatt működő afgán hadsereget és afgán rendőrséget is.

  Kamion Hírek - Egyre több utat használhatnak az EuroCombik Németországban

  Egyre több utat használhatnak az EuroCombik Németországban
  Bár eddig nem túl nagy siker a németországi hosszú szerelvények tesztje, a kormány tartja magát a tervezethez és bővítette a szokásosnál nagyobb kamionokkal használható útszakaszok listáját.

  Kamion Hírek - A T680-as a Kenworth eddigi legsikeresebb modellje

  A T680-as a Kenworth eddigi legsikeresebb modellje
  A siker érdekében a T680-as bevezetésénél mindent bevetett a Kenworth. Bár van ennél a modellnél komolyabb teherautójuk is, a még egy számmal nagyobb T700-as, mégis úgy kezelték a cégnél a szériát, mintha ez lenne a csúcsmodell. 

  Kamion Hírek - Nagy állami megrendelés dobta meg az MAN dél-amerikai forgalmát

  Nagy állami megrendelés dobta meg az MAN dél-amerikai forgalmát
  Az MAN számára jól alakul a 2013-as év Latin-Amerikában. A német gyártó helyi leányvállalata, az MAN Latin America egészen pontosan 1747 darab teherautóra írt alá megrendelői szerződést a Brazil Mezőgazdasági Minisztériummal.

  Kamion Hírek - 50 éves a Mercedes legnagyobb teherautógyára

  50 éves a Mercedes legnagyobb teherautógyára
  1963. október 1-jén indult el a termelés a Mercedes, Wörth városában található létesítményében. Az üzem azóta a cég legnagyobb teherautó-gyára, 11500 embernek ad munkát és éves szinten most már több mint 100 ezer teherautó gördül ki a kapukon.

  Kamion Hírek - Jobban megéri bérelni!

  Jobban megéri bérelni!
  A teherfuvarozásra mindig szükség van, hogy nagyobb mennyiségű árut mozgassunk akár országokon keresztül, több ezer kilométerrel távolabbi helyekre. 
  <<  247 248 249 250 251 [252253 254 255 256  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016