Kamion Hírek - Újrafutózásba kezd a Continental

  Egyre nagyobb teret nyernek az újrafutózott abroncsok Európában, így már olyan iparági vezető konszernek is beszállni kényszerülnek a versenybe, mint a Continetal. A tőzsdén is szereplő vállalat a hannoveri főhadiszálláson üzemelte be a használt gumiabroncsokat újrahasznosító létesítményét.

  Moto3 Hírek - 2014-ben harminc felett a Moto3-ban is

  A Moto2-höz hasonlóan jövőre a legkisebb géposztályban is harminc főnél nagyobb mezőnyt láthatunk majd pályára gurulni az egyes futamokon.

  Moto2 Hírek - 2014-ben harmincöten a Moto2-ben

  Egyelőre úgy néz ki, hogy harmincöt versenyzőnél nem lesz nagyobb a Moto2 2014-es mezőnye, azonban egyelőre még két pilóta kiléte hivatalosan ismeretlen, hiszen a QMMF Racing és az Italtrans sem erősítette meg, hogy ki lesz a második számú versenyzőjük.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Belülről nem volt olyan rémisztő

  A makaói baleset egész pályafutásom legdurvább jelenetsora volt, mégsem érzem úgy, hogy bármit másként kellett volna csinálnom. Nagyon sajnálom, hogy szinte totálkárosra törött az autó, és az sem volt jó érzés, hogy egész hétvégén nem találtuk meg az elveszett tizedmásodperceket.

  MotoGP Hírek - 2014-es nevezési lista, 23 versenyzővel

  A királykategória jövő évi előzetes nevezési listáján összesen huszonhárom pilóta neve szerepel és mindössze egy hely kiadó már csak a géposztályban, a Paul Bird Motorsport alakulatnál.

  Kamion Hírek - Már átvehették új gazdáik a Renault T-széria első példányait

  A Renault megkezdte új csúcsmodelljének, a T-szériának kiszállításait Európa-szerte. A teherautó mindjárt két különböző a típust, a Magnumot és a Premium Routeot hivatott lecserélni. Németországban a Spedition Fiedler kapta az első példányt a franciák újdonságából.

  MotoGP Hírek - A Ducati számára elsőbbséget élvez a MotoGP

  A Ducati Corse új főigazgatója, Gigi Dall’Igna elmondta, hogy jelen pillanatban mindenek felett áll, hogy a MotoGP-ben újra versenyképesek legyenek, így a Superbike projekt maximum csak a második lehet.

  MotoGP Hírek - Lorenzo: „A Yamahától szeretnék visszavonulni, de a legjobb motoron szeretnék ülni”

  Az idei szezon legmegosztóbb témája – persze az örökérvényű „Stoner vagy Rossi volt a jobb?” kérdés mellett –, hogy Marc Marquez vagy Jorge Lorenzo nyújtotta versenyzőként a jobb teljesítményt, és vajon mennyire köszönhette Marquez a Honda vélt vagy valós erőfölényének a bajnoki címet és mennyire saját versenyzői kvalitásainak.

  Kamion Hírek - Elindultak a MACK-ek az amerikai karácsonyi túrára

  Megkezdődött Amerika karácsonyfájának turnéja, melynek a MAC az egyik fő támogatója. Azt a fenyőt, mely az USA fővárosának jellegzetes épülete, a Capitolium előtt állítanak fel, a Washington állambeli Colville Nemzeti Parkban vágták ki és helyezték egy MAC Pinnacle után kötött pótkocsira.

  Kamion Hírek - Emelkednek az üzemanyagárak

  Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A benzin átlagára így 400-401 forintra, a gázolajé 417-418 forintra nő. Legutóbb pénteken nőtt az üzemanyagok ára, akkor bruttó 5 forinttal emelkedett a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára.

  MotoGP Hírek - A Tech3-t lenyűgözte Espargaro debütálása

  Pol Espargaro újdonsült főmérnöke, Nicolas Goyon, igen elismerően beszélt az újdonsült Moto2-es világbajnok királykategóriás debütálásról, amely során a spanyol versenyző leginkább a féktávokon teljesített igen meggyőzően.

  Salakmotor Hírek - Töretlen lelkesedéssel Tabaka Józsi!

  Salakmotor Hírek - Töretlen lelkesedéssel Tabaka Józsi!
  Eltört a lába, bokától térdig vas van a lábszárában, ám Tabaka József már a jövőt tervezi.

  WTCC Hírek - Az első makaói futamon Norbi 4,, a másodikon az álom rommá tört (videóval!)

  Nem így szerettem volna felkonferálni az idei 6. helyezésünket, de az a helyzet, hogy a második futam első kanyarjáig volt érdekes magyar szemmel a buli. Norbi jól rajtolt, de rossz ívre szorították. Chilton volt a ludas, azonnal kitört a kerék, kisodródott és csak az nem ment neki, aki más szériában indult. Ahh, mekkora karambol volt, Uramisten!

  MotoGP Hírek - A Ducati „hibridje” november végén debütál

  A Ducati egyetlen nem gyári státuszú motorja, amelyet Yonny Hernandez használ majd 2014-ben, november utolsó hetében gurul majd pályára először a spanyolországi Jerezben.

  Autó Motor Sport Expo 2013

  Autó Motor Sport Expo 2013
  Mi is tiszteletünket tettük a 2013-as Autó Motor Sport Expo-n. Nagyon jó idő volt, csodásan sütött a nap. Tekintsétek meg a fotóinkat a Facebook oldalunkon.
  <<  247 248 249 250 251 [252253 254 255 256  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016