WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Szezonértékelő I. rész: tanulni kell még!

  Voltak benne mélységek és magasságok, emlékezetes és nehéz pillanatok: így volt teljes az első évünk a Hondával. Bár az év végi hatodik hellyel papíron nem léptünk előre, én úgy érzem, csapatostul, versenyzőstül erre az évünkre lehetünk az eddigi legbüszkébbek.

  Off-Road hírek - Szabó Attila -Aticar- és a Mikulás Trophy

  Off-Road hírek - Szabó Attila -Aticar- és a Mikulás Trophy
  Riport, Szabó Attila a Bács Trophy szervezőjével, aki most versenyzőként vesz részt a Mikulás Trophy-n.
   

  Off-Road hírek - Nagy Csaba és az Off-Road

  Off-Road hírek - Nagy Csaba és az Off-Road
  Riport, Nagy Csaba az Észak-magyarországi Off Road Sport Egyesület versenyzőjével, a Mikulás Trophy előtt.

  MotoGP Hírek - Valentino Rossi kényszerűségből kihagyja Simoncelli emlékversenyét

  Az előttünk álló hétvégén, a közép-olaszországi Latinában rendezik a Sic Supermoto Day-t, amelyet – most már hagyományosan – a 2011-ben elhunyt Marco Simoncelli emlékére tartanak meg. Valentino Rossi a tavalyi után az idei emlékversenyen is elindult volna, ám nem készült el időben a motorja, így nem tud elindulni, és ezúttal elmarad a Rossi-Biaggi párharc.

  MotoGP Hírek - Jorge Lorenzo két szerelőjét is elveszítette

  Valentino Negri és Walter Crippa vett búcsút Jorge Lorenzótól és egyben a MotoGP világától, így a spanyol versenyző csapatába 2014-ben két új mérnök érkezik majd.

  Kamion Hírek - Így képzeli el a női teherautót a Mitsubishi Fuso

  Manapság egy nő lényegében bármilyen hivatást választhat, emancipáltságtól függően a legkeményebb férfimunkát is bevállalhatja egy hölgy, azonban egyes szakmák mégis kevésbé vonzóak a gyengébbik nem számára. Ilyen például a tehergépkocsi-vezetői hivatás is, mégis egy olyan, a tradíciókat szentírásként kezelő országból jött egy gyári készítésű, a hölgyeknek szánt kocsi, mint Japán.

  MotoGP Hírek - Elnöki gratuláció Marquezéknek

  Spanyolországban más helyen jegyzik a motorsportokat, mint a legtöbb országban, köztük idehaza, Magyarországon. Náluk ez mélyen nemzeti ügy, amit a spanyol miniszterelnök, Mariano Rajoy mai megnyilvánulása is tökéletesen tükröz: az elnök személyesen gratulált Marc Marqueznek, Pol Espargarónak és Maverick Vinales-nek, akiket példaként állította országa lakossága elé.

  Moto3 Hírek - Husqvarna a Moto3-ban

  Danny Kent a Red Bull Ajo Motorsport keretin belül egy Husqvarna nyergében próbál majd szerencsét jövőre, amely versenygép azonban csak a nevében különbözik majd a gyári KTM motoroktól.

  MotoGP Hírek - Fontos a Ducatinak a nem gyári kategória

  Gigi Dall’Igna szerint a nem gyári versenygépekre vonatkozó szabályok jelenthetik a MotoGP jövőjét, így a Ducatinak is mindenképpen figyelmet kell szentelnie Open kategóriás versenygépére.

  Kamion Hírek - Az LNG-s Iveco és a hibrid Fuso Canter jelenti a jövőt a németek szerint

  A német „Transport” magazin minden második évben díjazza azokat a megoldásokat a közúti szállítmányozás iparágában, melyek előremutatóak, környezetbarátak és a fenntartható fejlődés szempontjából fontos fejlesztések.

  Kamion Hírek - Újrafutózásba kezd a Continental

  Egyre nagyobb teret nyernek az újrafutózott abroncsok Európában, így már olyan iparági vezető konszernek is beszállni kényszerülnek a versenybe, mint a Continetal. A tőzsdén is szereplő vállalat a hannoveri főhadiszálláson üzemelte be a használt gumiabroncsokat újrahasznosító létesítményét.

  Moto3 Hírek - 2014-ben harminc felett a Moto3-ban is

  A Moto2-höz hasonlóan jövőre a legkisebb géposztályban is harminc főnél nagyobb mezőnyt láthatunk majd pályára gurulni az egyes futamokon.

  Moto2 Hírek - 2014-ben harmincöten a Moto2-ben

  Egyelőre úgy néz ki, hogy harmincöt versenyzőnél nem lesz nagyobb a Moto2 2014-es mezőnye, azonban egyelőre még két pilóta kiléte hivatalosan ismeretlen, hiszen a QMMF Racing és az Italtrans sem erősítette meg, hogy ki lesz a második számú versenyzőjük.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Belülről nem volt olyan rémisztő

  A makaói baleset egész pályafutásom legdurvább jelenetsora volt, mégsem érzem úgy, hogy bármit másként kellett volna csinálnom. Nagyon sajnálom, hogy szinte totálkárosra törött az autó, és az sem volt jó érzés, hogy egész hétvégén nem találtuk meg az elveszett tizedmásodperceket.

  MotoGP Hírek - 2014-es nevezési lista, 23 versenyzővel

  A királykategória jövő évi előzetes nevezési listáján összesen huszonhárom pilóta neve szerepel és mindössze egy hely kiadó már csak a géposztályban, a Paul Bird Motorsport alakulatnál.
  <<  246 247 248 249 250 [251252 253 254 255  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016