Kamion Hírek - Bemutatkozott Amerikában a Ducato helyi verziója

  Bemutatkozott Amerikában a Ducato helyi verziója
  Bemutatták az USA-ban a Fiat Ducato helyi változatát, a RAM ProMastert. Természetesen nálunk Európában nem számít túl nagy újdonságnak a kocsi, az amerikaiknak azonban szokatlan műszaki megoldásokat tartogat a modell.

  Kamion Hírek - 10 millió dolláros megrendelést kapott a Navistar Afganisztánból

  10 millió dolláros megrendelést kapott a Navistar Afganisztánból
  A Navistar már régóta beszállítója az amerikai hadseregnek, de Afganisztánban ugyanúgy kiszolgálja az amerikaik fennhatósága alatt működő afgán hadsereget és afgán rendőrséget is.

  Kamion Hírek - Egyre több utat használhatnak az EuroCombik Németországban

  Egyre több utat használhatnak az EuroCombik Németországban
  Bár eddig nem túl nagy siker a németországi hosszú szerelvények tesztje, a kormány tartja magát a tervezethez és bővítette a szokásosnál nagyobb kamionokkal használható útszakaszok listáját.

  Kamion Hírek - A T680-as a Kenworth eddigi legsikeresebb modellje

  A T680-as a Kenworth eddigi legsikeresebb modellje
  A siker érdekében a T680-as bevezetésénél mindent bevetett a Kenworth. Bár van ennél a modellnél komolyabb teherautójuk is, a még egy számmal nagyobb T700-as, mégis úgy kezelték a cégnél a szériát, mintha ez lenne a csúcsmodell. 

  Kamion Hírek - Nagy állami megrendelés dobta meg az MAN dél-amerikai forgalmát

  Nagy állami megrendelés dobta meg az MAN dél-amerikai forgalmát
  Az MAN számára jól alakul a 2013-as év Latin-Amerikában. A német gyártó helyi leányvállalata, az MAN Latin America egészen pontosan 1747 darab teherautóra írt alá megrendelői szerződést a Brazil Mezőgazdasági Minisztériummal.

  Kamion Hírek - 50 éves a Mercedes legnagyobb teherautógyára

  50 éves a Mercedes legnagyobb teherautógyára
  1963. október 1-jén indult el a termelés a Mercedes, Wörth városában található létesítményében. Az üzem azóta a cég legnagyobb teherautó-gyára, 11500 embernek ad munkát és éves szinten most már több mint 100 ezer teherautó gördül ki a kapukon.

  Kamion Hírek - Jobban megéri bérelni!

  Jobban megéri bérelni!
  A teherfuvarozásra mindig szükség van, hogy nagyobb mennyiségű árut mozgassunk akár országokon keresztül, több ezer kilométerrel távolabbi helyekre. 

  Kamion Hírek - Újabb teherautó a Legotól

  Újabb teherautó a Legotól
  Ismét a teherautók szerelmeseinek kedveskedik a Lego. Legújabb összeszerelendő modelljük egy hegyi-mentő jármű, mely speciálisan autóbuszok, teherautók és egyéb súlyos gépek emelésére és elvontatására használnak a valóságban.

  Kamion Hírek - Már az utakon teszteli a Scania legújabb típusát

  Már az utakon teszteli a Scania legújabb típusát
  A nagyobb gyártók közül talán a Scania reagált a legkevésbé radikálisan az Euro6 bevezetésére. A többség lecserélte a komplett modellpalettáját, utalva ezzel az új norma miatt megkövetelt technológiai korszakváltásra.

  Forma-1 Hírek - Antonio Felix da Costa egyre közelebb a Toro Rossóhoz

   Antonio Felix da Costa lesz Daniel Ricciardo utódja
  A Toro Rossónál nagy valószínűséggel Antonio Felix da Costa lesz Daniel Ricciardo utódja. Ezt a brazil O Estado de S.Paulo tudósítója, Livio Orrichio közölte, aki a hétvégét a Paul Ricard pályán töltötte, a Formula Renault 3.5 széria versenyein.  

  WTCC Hírek - Ki vezesse az opciót?

  Folytassuk a beszélgetést, jött elég sok igen fontos kérdés. Köszönöm, hogy ezen kattog az agyatok, jöjjön egy kis muníció a hétvégére.

  Közúti Hírek - Szemből rohantak egymásnak - két sérült Albertirsánál

  Közúti Hírek - Szemből rohantak egymásnak - két sérült Albertirsánál
  Szemből rohant egymásnak két személyautó Albertirsánál. A frontális karambolnak két sérültje van - értesült a HavariaPress.

  Kamion Hírek - MAN hibrid buszokra váltott Ingolstadt is

  MAN hibrid buszokra váltott Ingolstadt is
  Ünnepélyes keretek között adták át Ingolstadt városának az új, hibrid rendszerű MAN buszokat. A gyártó 2011-ben mutatta meg az segéd-elektromotorral szerelt személyszállító járműveit, melyeket kifejezetten városi használatra ajánlanak.

  Kamion Hírek - Bemutatkozott Oroszországban a Navistar ProStar

  Bemutatkozott Oroszországban a Navistar ProStar
  Oroszország akkora piacnak számít, hogy amerikai gyártók is jelen vannak és próbálkoznak növelni eladásaikat. Természetesen van némi történelmi oka is annak, hogy az amerikai járművek népszerűek lehetnek arrafelé, de ez már külön téma. 

  Közúti Hírek - Kigyulladt egy autó a pápai elkerülő úton

  Közúti Hírek - Kigyulladt egy autó a pápai elkerülő úton
  Kigyulladt egy személyautó a 83-as főút pápai elkerülő szakaszán. Személy sérülés nem történt, a műszaki mentés idejére az utat félpályán lezárták - értesült a HavariaPress.
  <<  245 246 247 248 249 [250251 252 253 254  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016