MotoGP Hírek - Lorenzo: „Amikor a motoron ülök, mindent ösztönösen csinálok”

  Jorge Lorenzo vasárnap a Rai3 olasz tévécsatorna „Che tempo che fa” című műsorának vendége volt, ahol Fabio Fazio műsorvezető egy rendkívül szórakoztató és információgazdag interjút készített vele olaszul. Ennek tartalmából szemezgetünk.

  WTCC Hírek - Zengő Motorsport: Michelisz Norbert ismét az év gyorsasági autóversenyzője!

  A Zengő Motorsport pedig a legjobb csapat díját vehette át.Tudom, hogy a fejetekben ez eddig is így volt, most azonban hivatalosan is megkaptuk a díjakat a hazai szakági díjkiosztó keretein belül.

  MotoGP Hírek - Rossi: „A cél, hogy többször legyünk dobogón és több futamot nyerjünk”

  Valentino Rossi két balul sikerült év után idén visszatért a Yamahához, ám 2013-ban is mindössze egyetlen győzelemmel és néhány dobogóval zárta a „Doktor”. A kilencszeres világbajnok a motogp.com beszélgetett az idei évről, a jövőről, az olasz pilóta Moto3-as csapatáról, valamint Doriano Romboni haláláról – az interjút most mi is változtatások nélkül közöljük olvasóinkkal.

  MotoGP Hírek - Agostini: „Az élet többet ér, mint egy verseny”

  Giacomo Agostini a gyorsasági-motoros világbajnokság történetének legeredményesebb versenyzője a maga 15 világbajnoki címével. Egy élő legenda, aki természetesen máig figyelemmel kíséri a MotoGP történéseit, így Marc Marquezről, Jorge Lorenzóról, Dani Pedrosáról és Valentino Rossiról is van véleménye.

  Kamion Hírek - A TÜV garantálja az Iveco Stralis alacsonyabb fogyasztását

  Annak idején, amikor az EU bejelentette az Euro6-os norma bevezetését, a gyártók rendkívül féltek az új emissziós normák miatt, mivel a fogyasztás jelentős megnövekedésére számítottak. Kérték is az Uniós döntőbírákat, hogy a kötelezettség érvénybe lépésének dátumát halasszák el, mivel több időre van szükségük a megfelelő technológia kifejlesztésére.

  MotoGP Hírek - Marc Marquezt választották az év versenyzőjének

  Vasárnap este rendezték a FIM hagyományos év végi gálaünnepségét, amelyre tavalyhoz hasonlóan idén is Monte-Carlóban került sor. Az eseményen a gyorsasági motoros világbajnokság királykategóriájának újonc világbajnokát, Marc Marquezt választották meg az év motorversenyzőjének.

  MotoGP Hírek - Nakamoto: „A Yamahának sokkal jobb a kanyarsebessége”

  A HRC alelnöke, Shuhei Nakamoto szerint a Hondának a kanyarsebesség terén van leginkább lemaradása a Yamahával szemben, így erre a területre koncentrálnak elsősorban a téli fejlesztési időszakban. A japán szakember azt is elmondta, hogy ugyanakkor a fékezési stabilitása már a Hondának jobb a két rivális gyártó közül.

  MotoGP Hírek - Paulo Ciabatti: „Jövőre újra megpróbáljuk csökkenteni a lemaradásunkat”

  A Ducati idén sem tudta megváltani a világot a gyorsasági motoros világbajnokság királykategóriájában: a bolognai márka versenyzői rendre a Hondák és a Yamahák mögött csatáztak, nem egy alkalommal csak egymás ellen. Paulo Ciabatti, az olaszok projektigazgatója a motogp.com oldalnak nyilatkozva beszélt az idei évről és a 2014-es várakozásokról.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Szezonértékelő II. rész:a Chevi-pofonok

  Idén egyszerűen nem lehetett megállítani a Chevroleteket, amelyek mindig akkor tettek hozzá valami pluszt, amikor kellett. Ez a jövő szempontjából is fontos lehet: hol lesz a helyünk a Chevik, az érkező Citroënek, és a felzárkózó Ladák között? Remélem, elöl!

  Az egyik legjobb rész a Halálos Iramból (videó)

  Az egyik legjobb rész a Halálos Iramból (videó)
  Szerintünk az egyik legjobb (ha nem a legjobb) rész a nagysikerű Halálos Iramban első részéből.

  Videó Paul Walker (Halálos Iramban) tragikus balesetéről

  Videó Paul Walker (Halálos Iramban) tragikus balesetéről
  Nem rég mi is beszámoltunk egy megrázó hírről, miszerint tragikus balesetben elhunyt egyik kedvenc színészünk Paul Walker. Azóta felkerült egy videó is amit a szörnyű baleset után rögzítettek.

  Tragikus balesetben elhunyt Paul Walker a Halálos Iramban Sztárja

  Tragikus balesetben elhunyt Paul Walker a Halálos Iramban Sztárja
  Paul Walker Hollywoodi színész  a Halálos Iramban sztárja egy jótékonysági rendezvény után halálos autóbalesetben életét vesztette szombat délután.

  Moto2 Hírek - Sito Pons: „Maverick és Luis alkalmas a Moto2 megnyerésére”

  A Pons Racing csapatfőnöke, Sito Pons szerint mindkét új versenyzője rendelkezik azzal a tehetséggel, amely alkalmassá teszi őket a Moto2-ben való dominanciára.

  MotoGP Hírek - Lorenzo: „Remélem Valentino még sok évig folytatja majd”

  Jorge Lorenzo még kedden, az egyik szponzora szervezésében részt vett egy sajtótájékoztatón, amely során a spanyol versenyzőt többek között arról is kérdezték, hogy mi a véleménye arról, hogy Rossi akár már jövőre visszavonulhat.

  MotoGP Hírek - Valentino Rossi: „Továbbra is még két évig szeretnék versenyezni”

  Valentino Rossi motoros rancsa most először nyílt meg újságírók előtt is, amely során az olasz versenyzővel többek között a gpone.com is interjút készített esetleges visszavonulása kapcsán.
  <<  245 246 247 248 249 [250251 252 253 254  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016